670 304 273
info@ladulaparticipacio.com

Taller Pop-Up València. Reactiva la Ciutat

Taller Pop-Up València. Reactiva la Ciutat

7 Taller Pop Up E1457110892562

Estudi Calatayud-Navarro / Universitat Politècnica de València

La Dula participem com a tutors en el Taller Pop-Up València. Reactiva la Ciutat en el mes d’Octubre de 2013 en la Universitat Politècnica de València. Aquest complementava l’exposició que, sota el mateix nom, es va poder veure en el Centre Cultural la Nau.

El seminari partia amb l’objectiu de visualitzar espais en desús i infrautilitzats de la Universitat Politècnica de València com a espais d’oportunitat. Van participar alumnes de diferents disciplines de la UPV i la UV, amb l’objectiu de crear grups de treball que generaren projectes conjunts. Per a açò, proposava una sèrie de xarrades al llarg de la setmana i un grup de tutors multidisciplinaris que orientaven en la producció d’iniciatives.

Durant diversos dies, assessorem en la implementació de metodologies participatives als projectes desenvolupats pels alumnes. Igualment, realitzem alguns tècniques com a mapes d’idees o fluxogrames. Moltes de les propostes realitzades van incorporar finalment metodologies i moments participatius en el seu desenvolupament.

http://www.popupvlc.com/#!taller-upvval/cv15