670 304 273
info@ladulaparticipacio.com

Plus Cabanyal. Una victòria comú

Plus Cabanyal. Una victòria comú

8 Plus Cabanyal E1457110808904

Realitzat per laCIV, amb la participació de la Dula

Convocatòria Deporte, arte e inclusión social

Plus Cabanyal és una proposta que va intervindre en el teixit social del Cabanyal, buscant generar nous escenaris i oportunitats per a la promoció de la convivència. Aquest objectiu es va realitzar a través de les pràctiques esportives en l’espai públic. La iniciativa va ser premiada per la convocatòria “Deporte, arte e inclusión social” a l’any 2012, promoguda des del Consejo Superior de Deportes i Idensitat

El projecte es distribuïa en tres moments ben diferenciats. En primer lloc, va generar una sèrie de tallers participatius d’autodiagnòstic desenvolupades junt a bona part del teixit associatiu del Cabanyal. En segon, es van realitzar una sèrie de dinàmiques junt al Col·legi Santiago Apóstol. Per últim, van tindre lloc unes jornades que, a través de l’esport, tractaven de crear espais i recursos per al diàleg entre grups socials.

La Dula ens vam encarregar principalment del disseny de les metodologies participatives així com de la dinamització de les diferents tècniques realitzades. La proposta va ser desenvolupada per la Coordinadora d’Iniciatives Veïnals, xarxa d’estudis i professionals vinculats al desenvolupament local.