670 304 273
info@ladulaparticipacio.com

Entrevistes audiovisuals per al projecte “Nacidas en los 60”

Entrevistes audiovisuals per al projecte “Nacidas en los 60”

Experiencia60 E1457110671450

Client:  Centre de creació El Tutú de la Abuela

La Dula vam participar en la gravació d’una sèrie d’entrevistes a dones adultes, en edats compreses entre els cinquanta i seixanta anys. Van ser realitzades a lo ciutat de Cochabamba (Bolivia). Es tracta d’entrevistes en profunditat en que s’aborda la vivència de la maduresa per part d’un grup de dones. Se centren en les construccions socials dominants sobre aquest període així com les percepcions que les dones elaboren sobre elles mateixa i el seu entorn.

Estes entrevistes formen part del projecte Nacidas en los 60, desenvolupat pel Centre de Creació el Tutú de la Abuela, a València. Dita iniciativa és un ampli procés de treball que reflexiona sobre diferents àmbits creatius i de investigació sobre les construccions socials de gènere. Consisteix en una sèrie de tallers de dansa en comunitat amb dones, una peça de dansa contemporània i les entrevistes esmentades.

La proposta se ha realitzat en diferents estàncies a València, Mallorca i Cochabamba. La Dula vam participar en aquesta última residint al llarg d’un mes en l’espai cultural mARTadero a través d’una ajuda de Iberescena. Aprofitant l’estància, desenvoluparem tot un treball d’anàlisi sobre el marc que ens acollia. En els propers mesos veurà la llum.