670 304 273
info@ladulaparticipacio.com

La Dula presentem “Guanyem la partida” a la trobada Patrimoni: de tots i per a tots

La Dula presentem “Guanyem la partida” a la trobada Patrimoni: de tots i per a tots

fent-ciutatEl passat dimarts 29 d’Abril, la Dula vam participar a la taula rodona Patrimoni: de tots i per a tots, on vam presentar el procés participatiu realitzat junt a l’Associació de Veïns de Campanar i la Universitat Europea de València (UEV) per l’activació dels usos agraris i culturals de la Partida de Dalt  de Campanar, recentment acabat.

 Dita trobada estava organitzada per la proposta Fent Ciutat, un interessant projecte desenvolupat conjuntament per diferents Associacions de veïns de la ciutat i l‘entitat Fent Estudi. La sessió tractava d’analitzar diferents casos d’activació o defensa dels bens patrimonials, des d’uns parametres de participació ciutadana i desenvolupament barrial. Aquesta és la tercera trobada d’una línia de treball entorn la revitalització urbana veïnal a la ciutat de València.

 Durant la presentació, vam repasar les diferents etapes dels tallers que es van realitzar a Campanar així com les diverses línies estratègiques d’acció que es van generar. En aquest sentit, vam presentar la ruta per la Partida de Dalt, en la que s’està treballant en aquestos moments. Posteriorment, a la dinàmica col·laborativa que va tenir lloc al final de les presentacions, des de la Dula vam alertar dels problemes als que pot portar a vegades la lògica patrimonialista.

Més informació